Adviestrajecten

'The right way is up'

Hoe kom je nu tot integrale medezeggenschap? Hoe pas je de verschillende wetgevingen toe in de praktijk? Vanuit mijn ervaring kan ik je adviseren & begeleiden in dit traject. Waar nodig schakelen we extern deskundigen in.
Samen kunnen we een mooie (door-)start maken met de vormgeving van de integrale medezeggenschap in jouw organisatie. We betrekken zowel ouders als medewerkers in het proces. Zit je reeds in het traject van verandering? Ook dan kan ik jou helpen. Zo hoef jij niet het wiel opnieuw uit te vinden!

Via deze 'link' kun je mijn werkwijze downloaden en heb je de informatie overzichtlijk in een infographic.

In een dergelijk traject voorzie ik jou niet alleen van advies. Ook begeleid ik jou, een eventuele werkgroep en de betrokkenen bij de medezeggenschap in jouw organisatie met de uitvoering in de praktijk. Hierbij geeft ik praktische tips & tools. Ook worden alle vragen beantwoord, zodat iedereen over dezelfde informatie beschikt. Tenslotte doe je medezeggenschap samen! Hoe dan, denk je vast? Een indruk kun je krijgen van het traject dat ik onlangs afronde bij Plateau Integrale Kindcentra. Voor meer informatie verwijs ik je naar de website. Directeur-bestuurder Bert Dekker wil je er vast ook meer over vertellen.

Ben je benieuwd wat ik voor jou en jouw collega's in de medezeggenschap kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik spreek je graag, zodat ik mijn kennis & ervaring met je kan delen.

Wat klanten zeggen