FocuzRight live op de radio!

18 maart 2020
FocuzRight was live bij Omroep Vlaardingen in de uitzending van Waterweg wordt Wakker. Als lokale ondernemer mocht ik toelichten waarom ik met FocuzRight ben gestart. Klik verder om te lezen waarover we met elkaar spraken.

Luister je liever?
Klik dan op de volgende link 'FocuzRight bij Omroep Vlaardingen 18-03-2020' om het gesprek te beluisteren. Vanaf 05:30 starten we.


Radio
Vanochtend was ik met FocuzRight live op de radio! Wat leuk dat lokale ondernemers door Omroep Vlaardingen benaderd worden om hun bedrijf onder de aandacht te brengen. De bedoeling was gezellig aan te schuiven in de studio. De maatregelen rondom het Corona-virus maakte dat het een telefonisch bezoekje werd. Hoe dan ook gezellig in de uitzending van Waterweg wordt wakker.

FocuzRight
Paul Marseille stelde mij de vraag hoe ik tot de naam ben gekomen. Hij vindt 'z' opmerkelijk. Het bedenken van de naam is een leuk traject geweest. Op enig moment wist ik dat ik voor mezelf wilde starten, maar hoe ga je je bedrijf dan noemen? Veel namen passeren dan de revue, maar het is het allemaal net niet. Uiteindelijk moet je een keuze maken. Ik wilde mij nu echt gaan focussen, want ik ben nogal van vele markten thuis en vind daarbij veel leuk. Ik richt me nu op advies & begeleiding van medezeggenschaprecht. Dit samen maakte dat ik uitkwam op FocuzRight. En de 'z' staat voor het verschil maken in opvang & onderwijs. Het kindcentrum ontwikkelt zich naar de toekomst, ook op het gebied van medezeggenschap.

Start
Over de aanleiding om te starten met FocuzRight vertel ik graag nog meer. 
Natuurlijk vind je meer informatie op de website.
Luister je liever?
Klik dan op de volgende link 'FocuzRight bij Omroep Vlaardingen 18-03-2020' om het gesprek in de uitzending te beluisteren. Vanaf 05:30 starten we. Er zijn volop online mogelijkheden. Wie weet start ik binnenkort met jou? Denken in mogelijkheden met een focus op de toekomst brengt ons vooruit.

Wat klanten zeggen

CONTACT
Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken!

Advies, training & begeleiding integrale medezeggenschap

  • Leeuwerikstraat 9
  • 3135 KE Vlaardingen

www.focuzright.nl

  • KvK: 76393356
  • BTW: NL003080152B44
  • IBAN: NL12INGB0009591067